Det lilla extra i heminredning, ett rustikt vinställ från serien Recycled, som du kan komplettera även med hållbara och charmiga ljusstakar i samma stil, en spegellampet med ljushållare mm. Ett tidlöst kristallbokstöd, eller en tavla med svärd. Varför inte en rejäl termometer i mässing utanför fönstret?
Stormglas är spännande, kristaller byggs upp och ändras och förutsäger vädret, fungerar gör det, men hur? Serveringsbrickan i marmor, pryder sin plats på festbordet när man serverar ost, vindruvor och vin. Hållbara tillbehör till grillning i trädgården hittar du i Campingprodukter, och där passar också en stormlykta för att få det riktigt mysigt. Varför inte backgammon eller mancala i en vacker  trälåda av rosewood, förvara framme till prydnad, inte undanstoppad i ett skåp.


Skolklockor att ringa in barnen i skolan och på förskolan finns i många varianter, eller en tung och stabil receptionsklocka i mässing som du kan komplettera med en stillsamt ringande dörrklocka på ytterdörren. Timglaset i mässing mäter ca 3 minuter, så du och barnen borstar tänderna tillräckligt länge. Det är så vackert så du inte behöver gömma det när tandborstningen är över. Hittar du ingen present till den som har allt, köp ett vackert teleskop, en sextant, ett spel eller en nyckelring i mässing. Eller varför inte snapsglas till företagsgåva, en present som uppskattas. över tid
Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av ditt besök på denna webbsida.